period lambat

Saya last period 10 april.. Skrg dh bulan mei.. Blm period lg.. Tp pinggang dh lain mcm jer ni... Tak prnh lmbt mcm ni

5 Balas

Sama mcm saya sis , sya last period 3april , hbs period saya rasa mual , saya cek upt samar2 je smpi skrg saya takda haid lg , saya takda cek lg

kalau plan nak mengandung, cek la upt manatau dah rezeki. kalau taknak mengandung, jumpa doktor minta ubat turun darah.

Dah dkat 11 hari lewat tu sis .Dah boleh check guna upt dah tu .

ada simptom lain x sis?

Cek upt