susu sesuai utk baby 6 bulan ke atas

Hi.. Saya lahir baby boy, lahir pramatang.. Dan sekarang nak masuk 6 bulan.. Doktor suruh tukar Susu lain sbb berat baby dah ok, .. sekarang minum Susu novalac.. Boleh ibu2 cadangkan Susu yg sesuai utk baby 6 bulan, yg baru nak belajar makan. Terima kasih

1 Balas

Klu bab susu kena try and error. Try 1 cth, frisolac klu baby tdak sembelit & tdak muntah2 atau tkda rashes kat muka or badan. Mksudnya, susu tu sesuai dgn baby.

5y ago

Terima kasih yer. Nanti Saya Cuba