SUSU FORMULA

Assalamualaikum semua.. sy nak tnye,utk persediaan baby nk lahir nnti,kena beli susu formula ke tak ye..dan kalau kena beli utk persediaan, susu ape yg sesuai utk baby baru lahir? Terima kasih..

2 Balas

Sy tak prepare langsung susu formula sbb mindset nak full bf.. nnt ada baby cuba bagi breastfeed dulu lagi elok.. kalau xde susu barula try cari formula..

Susu kne try n error pada baby. X semua baby serasi dengan susu formula yg sama. Tu pengalaman yg saya tahu.