Puting tenggelam

Saya lahir anak sulung,bila nak menyusu selalu mengganggu saya sebab puting saya tiada,bagaimana saya perlu buat untuk timbulkan puting,saya dah try pakai pam tapi sakit 😞😞.. boleh bagi tips untuk timbulkan puting,tq bby dah 6hari ♥️

1 Balas

Ibu cuba urut breast and nipple each time semasa mandi air panas suam and lepas tu breastfeed baby - kena rajin urut. Lagi satu, kena kerap breastfeed baby and at least for 45 minutes to 1 hour (ikut baby kalau masih nak menyusu)left and right breast selang seli each feed baru nipple akan timbul.