Puting Payudara/Susu

Ada tak tips untuk timbulkan atau keluarkan puting susu..saya risau nanti xdpt Direct BF.. #34weekspreg

2 Balas

masa mndi cuba tarik² puan bahagian hitam tuh sayanduku langsung x timbul mcm² buat sblom bersalin alhamdulillah lps bersalin ank direct dia mkin keluar.. kalau x berjaya jga cuba puan pam kasi keluar puting masa lps berslin yee cuba bgi bby direct dulu mmg pedih usaha tangga kejayaan smpai skrg bby full bf 7bln dh 🥰

A'ah sama mcm sy.. Ank dah 2 cube smpai puting pecah, mcm2 ikhtiar ngurut tp msih x berjaya.. Skrg sy dah 35week risau tkt bnde yg sama trjadi.. 😩

3y ago

semoga dipermudahkan urusan...