Nak tanya siapa kene buasir ketika hujung kehamilan??

Saya kino 37w 5day pregnant bru 4hari mcm tu kene buasir sampai skg dah pergi klinik doc ckp bile oreggy anak makin mmbesar mmg normal buasir saya smpai berdarah tp xbyk,yang biat saya risau due nak dekat saya risau dgn buasir saya x elok lg nk mneran tok push nt mcm mana🥹ada x sape2 mcm saya juga dah cube tolak msk dgn jari still xboleh,dorang ckp lepas bsalin nt bru ok..

2 Balas

Saya pun kena buasir. Teruk jugak buasir saya sampai terkeluar la buasirnya. Nurse kk suruh tolak masuk jugak buasirnya. Tapi kalau nak tolak sebelum dia kecut tu azab jugak….pedihhh. Jadi saya sapu krim buasir, sehari dalam 2x saya sapu. Siang sekali, mlm sebelum tidur sekali. Alhamdulillah dalam 2-3 hari buasir dah kecut so boleh la tolak masuk sikit2 buasir kedalam sbb dah kecut sikit.

saya.buat senamam kegel