nak dekat due ni

boley pulak kene buasir da 2minggu xhilang². mcm mane nak hilang kn buasir ni ye..due bln 12 ni..18.12..tp ase mcm awal sb kepale bby da kebawah doktr pon ckp xlame lg da..risau buasir ni xhilang² agak² ade efek x mse lahir nti..ade petua ape² utk hilgkn buasir ni x??

1 Balas

Kena bgtau doc..nnt doc check...

4y ago

yeke sis..klo still ade lg mse nk keluar kn bby tu nti bau ckp doktr..tp buasir die da xbsau mcm aritu die da kecut skit..mtk² la ilg sblm due