??

Saya khwin dah 6bulan. Masa khwin dulu sekali dgn kakak. Tapi kakak nikah awal 3bulan dari saya. Kakak kawin terus lekat and minggu lepas bru bersalin dan berpantang di rmh. Tpi saya masih belum ada rezeki lagi.. bila tgk akak dh dapat baby rasa happy for her tpi pada masa yg sama rasa cemburu sgt. Walaupun mak ckp saya bru lagi tpi xkan nk tunggu bertahun bru nk risau xdpt anak. Betul x? Sepanjang akak ada berpantang dlm rumah ni saya rasa down jgk kdng2. Suami dan saya pula PJJ, xde tempat rasa nk luah perasaan ?

65 Balas

Sabar ye sis..Allah dah susun rezeki tu dlm pelbagai bentuk..bersangka baik dgn ujianNya..

Sabar ye wak,doa banyak2..saya pon lepas setahun sebulan baru Allah bagi..Alhamdulillah

Sabar sis..sya 3 tahun bru preggy,wlupun suami depan mata..insya allah ada rezeki nti.

saya 5tahun 6bulan tgu sis..alhamdulilah 9/3 dah bersalin..insyallah ada rezeki sis...

In sya Allah byk kan berdoa..moga ada rezeki sis nanti ..Aamiin..Allahhumma..aamiin..

Allah akan bagi bila waktu yg terbaek sis. yakin denganNya.. banyakkan doa

Sabar sis....saya 5 tahun baru mengandung sis....sentiasa positive sis...

Sy kawin 8 bln baru Ada rezeki.. sabar sis semua ni kuasa Allah

Rezeki masing2..dont be stress...never giveup..teruskan usaha 💕

Sabar ya sis,sy pun sama jg alum ada age baby,lama sdh sy tggu,,,