Kandungan saya 3 bulan

saya kerap tidur lewat. Sbb dh biasa dri sebelum kahwin lagi mmg tidur lambat.. apa effect kalau ibu mengandung tidur lewat ye? Sbb yg saya tahu kita kena tidur awal dan cukup kan. Hmm kdg2 saya tidur jam 1 / 2 / 3 pagi camtuu . Xdpt nk tidur awal dh biasa . Tp sy akan cuba jugak lepasni tidur awal

1 Balas

Samalah🥺.. Sy pon dah terbiasa tidur lewat subuh sbb sy selalu tunggu suami balik kerja pukul 3-4 pagi😢 Kalau suami balik awal, sy tetap tidur lewat jugak.