Sakit perut

Saya kerap rasa sakit perut masa hamil ni. Kenapa ya? Saya 1st trimester

5 Balas

Sakit perut mcm mana tu? Sakit mcm period ke? Kalau sakit cramp mcm tu normal je sbb perut tgh nak mengembang. Tp kalau ada keluar darah sila ke hospital ye

2y ago

Ooh okok.. tqq ya semoga urusan kita semua dipermudahkan aamiin

sakit di sebelah kiri atau kanan? saya pnah google dulu. dinsitu ada beri penjelasan yang tepat.

2y ago

Sakit dia berpindah2.

Apa punca sakit perut, tak makan, makan lambat, salah makan??

perut sedang mengembang la tu

2y ago

Oo okay2 tqq