kenapa saya kerap sakit bahagian bawah perut ya ?

sakit bawah perut

3 Balas

normal. sakit tu akan hilang after awak bersalin. sy dr 1st pregnancy rasa sakit tu. bila bersalin baby 1st mmg hilang. skrg 2nd pregnancy masih rasa yg sama. mmg dh tnya doctor. doctor cakap normal. boleh makan panadol biasa dgn sapu myk ja.

1y ago

allah, semoga urusan awak dipermudahkan❤️💪. semoga awak dn baby baik2 saja.

Baby makin membesar rse berat Klau teruk sgt g cek takut contraction https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

dari 28w sampai 32w dah mkin sakit .. jumpa doc dia cakap normal itu ja ..

Sbb baby makin besar & dye dah masuk laluan jln ..sbb tu perut rasa sakit , kalau sakit kat tulang kemaluan lagi perit taw

1y ago

Tu laa , kdg sampai nangis sbb terlalu sakit