Admit wad

Saya kena serah diri 22/4 sbb xleh beranak lebih due 23/4 . Klau kata 22/4 tu raya . Boleh ka saya serah diri ptg sbb pagi nk p raya dlu🤣 Sbb depa xbgtau pulak pukul brp nk kena serah diri.

2 Balas

Akak cuba Amal baca Bismillahirahmanirahim sebanyak 787 setiap hari.nk senang bca dri subuh 156,157,158,158,158 = 787 pastu doa bnyk2 Mintak di permudahkn bersalin atau turun tnda2 brsalin.. Inshallah mudah bersalin..due sy 22/04 tpi Alhamdulillah 14/04 sy dah bersalin..Masuk LR pukul 4 stgh pagi pukul 6.49am dah bsalin.Amal baca Bismillah 787 setiap hari..moga akak di permudahkn brsalin.

xboleh. serah diri kne pagi. pkul 9. beranak lagi penting dari beraya la sis weii. tahun ni je x beraya pon.

1y ago

alaaa😭😂