Ada X Info.. Kongis Kt Saya Boleh X Mommy..

Saya kena sembelit da msuk 2minggu sukar untuk membuang mcm2 da bt ne minum air msk 2 bottol bsr paling pun kerap pigi kencing sja, mkn buah-buahan mcm2 da bt pun x ada tanda2 nk membuang bingung nk bt apa pun x tau da risau da 3hri da ne pinggang pun da skit2 ??

2 Balas

I pun sama. Lepas itu beli ubat kat klinik jenama lactul soloution minum dah okay. Cuba try sis.

5y ago

Ok tq Sgt2 ye sis🤗nanti sa pigi cari btul2 x tahan da ne😓

Kesiannya sis. Pergi klinik sis. Ada ubat rasanya. Bahaya sembelit lama² ni

5y ago

Tula risau hri itu da bgi tau kk tpi dia suruh mkn buah2 minum air byk2 tpi sma je x berubah apa2 ne risau sma rasa btul2 x selesa 😓😓tq info ye sis🤗