pendarahan

normal ke kalau ada darah mcm ni..pergi hospital Dr ckp still ada jantung dan janin masih ok..laluan untuk keluar pn x terbuka lagi..tp saya rasa sakit pinggang dan x selesa..week7,3 days

pendarahan
2 Balas

banyakkan bedrest 🤗 kurangkan pergerakan. darah ni kadang boleh jadi normal, boleh jadi tak. macam saya, saya punya ancaman keguguran. dah keguguran dah pun tahun lepas. alhamdulillah ada pelangi lepas hujan, allah ganti dengan kehamilan seterusnya 🤗 dah 2 bulan dah baby saya. sebelum keguguran saya pun macam sis, doktor kata jantung semua ada. silap saya saya tak duduk diam , buat kerja itu ini , berjalan jauh dgn kereta 500km dengan jalan rosak sana sini. so banyakkan bedrest ya , kurangkan pergerakan 🤗

Sama sy 3hb kena repeat scan blk tapi hari nie mcm bnyk darah keluar🥺