saya telah cek pelbagai upt dan ada upt itu 2 line..dari Jenis yg sama..tp upt lain 1 line.

saya Keliru sama ada saya mengandung atau tidak

2 Balas

jangan keliru. pahami cycle period awk&pahami apa tu ovulasi. lepas tu confirm takda nak stress fikir pregnant or tak

2y ago

mcm sis ckp lewat period 7 hari sepatutnya apa2 brand upt pun akn dpat results yg sama iaitu positive & test sgt terang . melainkan sis taktau bila hari ovulasi sis, ovulasi tak boleh bergantung pda applikasi period dlm hp sbb takkan sama. hormon pregnant iaitu hcg akan mengingkat setiap 48jam, klau sis yakin pregnant, lgi 2 hari boleh test lagi. klau still sama maybe masalah hormon,salah cara bacaan & upt rosak

dh due period belum? kalau belum test balik bila dh due. beli upt brand lain dkt watson or guardian.

2y ago

crik upt brand lain yg dkt farmasi tu. kalau naik 2 line tu mmg mengandung. beli jenis cassete boleh. beli yg clearblue pon boleh.