Nifas belum berhenti

Saya keguguran bulan awal Disember. Sekarang nifas belum berhenti. Cecair koko atau lendir koko sudah beberapa hari, hanya pakai panty liner. Normal ke lendiran koko yang sikit ni utk beberapa hari dan mungkin lama. Huhu. Tak tahu bila nak kering. Terima kasih. Share pengalaman anda ya.

2 Balas

samala sis .sy pn 2 mngu pntg.. sy dh 4 ari lendir bcmpr wna koko kuar.. sisa darah lama je sis. nnt tau kot dia bhnti..

3y ago

huhu harap normal ja la kan. igt kalau gugur cepat kering. tp xpasti juga sbb ikut badan memasing kan. Lagi satu sebab saya tumpah darah jugak semasa keguguran tu