Baby

saya ingin nak ada baby....

26 Balas

Insyallah ada baby nnt,sy tngu rezeki Allah s.w.t beri hampir 4y6m..aktiv sakan kerja jual barang sampai lupa nk pikir baby.. +ve kn diri ,doa byk2 ..yg penting sedekak walau kamu sedang sempit..insyaalllah.. Yg penting positive ok...

Inshaallah sis.. Kte sma2 doa ye.. Smga smua yg ber TTC die beri peluang mnjadi ibu scepat mungkin.. Aminnn aminnnn aminnnn

Sama la..saya pun teringin nak ada baby sendiri, tapi belum rezeki 😔

5y ago

amin

In shaa Allah sis.. jgn benti berdoa. Moga 1 hari nanti ade rezeki sis..

insha allah sis 1hari nanti... saya doa kan sis cepat2 dpt zuriat

inshaa allah ada. jangan pikir negative. check waktu subur .