Double or Single Pump Lebih Berbaloi?

Saya ibu bekerja. Selalu kena keluar ke sana sini. Memandangkan ini anak pertama, saya dalam dilemma nak memilih breast pump single atau double. Ramai nasihat kan double pump dan hands free.. Saya takut nak invest mahal2 sgt sebab boleh jadi pump tu tak sesuai dengan saya.. Minta nasihat dan pandangan mummies... Thank youuu

1 Balas

Better beli yg double. Sye bekerja. Sye guna double pump dan hf sbb sgt2 mmbntu. Awk kerja kesana kemari lagi la kena pakai hf. Bnyk je hf yg affordable. Sye pakai spectra. Hrge hf rm150. Beli masa promo, berbaloi. Pam sye nasihatkn beli yg senyap sikit. Baru selesa. Awk boleh usha2 pam kt ig mommyzone