Single or double breast pump?

Assalamualaikum mummy smua.. nak tanya, mummy smua prefer beli single breast pump or double? ada kawan kata kalau double, sakit sbb pam dua2 skali?tpi jimat masa compare to single.. ?

2 Balas

single.. pam sbelah.. tapi sbelah tu tekup kn silicon milk collector.. normally bila pam sbelah, sbelah akn auto klua..

Saya dlu beli double.. Tapi Last2 pkai sebelah je.. Lg sebelah simpan.. 😂

4y ago

Sbb x selesa pkai double.. Lbh suka fokus dkt sebelah2.. Hihi.. Tapi Kalau nk jimat kan masa sis.. Better paki dia belah..