Breast Pump

Ada sesiapa tak yang nak Let Go breast pump ? Sy mencari breast pump single/double.

8 Balas

Sya Ada breastpump baru 3 Kali pakai. Single electric breastpump Bliss G2 Autumnz. Sya beli 8/6/20. Free gift dlm set tue Saya Tak buka Lagi. Free gift dia dpt storage botol susu,reusable Ice pack, storage bags n beg. Sya dah sterile lepas guna last Hari tue. Sya beli harga rm310, sya jual Rm250. If nak sila wasap sya 016 6671422

Hi sis, sy ada. Nak letgo breastpump double , brand auntumnz. Reason jual sb tak sesuai dgn saya, sy dah beli lain. Pm 0143651149 ya. Sy bg freebies lain jugak.

4y ago

Msih ade lg ke

Hai sy nk letgo brand anakku breast pump,dual pump,manual mechine,baru try skli shj,harga beli rm 300,bleh nego till letgo pm 0135249421

Spectra S9 Hospital Grade Breastpump Condition 9.5/10 like new. sempat guna 20 hari sahaja! http://Wasap.my/60102927145

Hai saya ada breastpump tak pkai dah . Nak bgi free ja klau nak boleh rply comment ya

Sy ada breastpump nk let go.. Jika masih mencari pm sy.. 0197903150

Hi Sis, saya ada Brest Pump Autumnz. Brand new tak pernah guna lagi.

4y ago

Msih ade lg ke.. hrga brpe

Ada saya nak let go breast pump autumz swift