Tanda-tanda bersalin

Saya hari ni ada tompokan darah. Tapi bukaan dgn air ketuban tak pecah lagi. Nak tahu kerap mengeras perut tu mcm mne? Due saya 18/11/2020. Baby mcm nk keluar awal #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

15 Balas

g sepital terus sbb dah tanda dah tu. mcm saya pun first baby, turun darah terus kena admit ward walaupun bukaan 1cm. malam kedua terus bersalin sbb pecah ketuban check bukaan dah 7cm. terus masuk lr. sejam pahtu baby keluar.