Tanda-tanda bersalin

Saya hari ni ada tompokan darah. Tapi bukaan dgn air ketuban tak pecah lagi. Nak tahu kerap mengeras perut tu mcm mne? Due saya 18/11/2020. Baby mcm nk keluar awal #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

15 Balas

saya pun dh melahirkan anak pukul 4 pagi tdi. Alhamdulillah.. terima kasih yg menjawab soalan saya

sye lau mcm tu 2hrinkuor drh bru bsalin..lau kuor drh dlu lmbt proses nk bkk jln..huhuhu

setiap 5 minit perut akan mengeras & makin lama makin sakitt.

doc ckp apa

p hospital

3y ago

dah pergi hospital. tapi disuruh balik