Tanda-tanda bersalin

Saya hari ni ada tompokan darah. Tapi bukaan dgn air ketuban tak pecah lagi. Nak tahu kerap mengeras perut tu mcm mne? Due saya 18/11/2020. Baby mcm nk keluar awal #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

15 Balas

sblum ni sy kluar drah juga..pd pkul 5pg.. tk fkir apa sbb first time.. terus siap2 brg nk g hspitl..pd pkul 7pg.. sbb msa tu bru 35 w.. sy smpai je hspital da buka 3cm.. msa tu tiada sbrang cntraction.. trus kena tahan wad.. pkul 2cmtu cek balik bukaan da 8cm tp tkda sakit apa2 lg..kene tolak masuk LR trus Dr pecahkn air.. trus bslin pd pkul 3lbih

3y ago

mekasih awk!