Tanda-tanda bersalin

Saya hari ni ada tompokan darah. Tapi bukaan dgn air ketuban tak pecah lagi. Nak tahu kerap mengeras perut tu mcm mne? Due saya 18/11/2020. Baby mcm nk keluar awal #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

15 Balas

Tompokan darah sekali contraction depa akan suruh stay walaupun xda bukaan..tapi kalau contraction tadak memang depa suruh balik..contraction depa guna alat ctg nak detect..kalau turun drh xlama tuu nak bsalin..mcm saya..turun drh 5 hari baru bsalin..hari ke 5 baru ada contraction gan bukaan 2cm..esoknya bsalin