Tanda-tanda bersalin

Saya hari ni ada tompokan darah. Tapi bukaan dgn air ketuban tak pecah lagi. Nak tahu kerap mengeras perut tu mcm mne? Due saya 18/11/2020. Baby mcm nk keluar awal #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

15 Balas

kalau keluar darah x lama lagi tu sis. Perut akan mengeras 5 minit mcm tu and Makin nak keluar tu Makin kerap mengeras. Sis standby je

3y ago

kerap mengeras tu perut rasa tegang setiap 5 minit..bila tarik nafas pun ssh..selalu amalkan surah nabi Yunus setiap kali rasa contraction..semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..aamiin