muntah.

Saya hari hari muntah. Tekak loya. Saya tak boleh makan nasi. Bau bawang. Kira saya tak boleh nak masak ? nanti saya mabuk. Naik motor. Naik car. Jalan jalan. Pun tak boleh lama. Buat keje pun tkleh lama. Nnti mula bahagian punggung kanan sakit sangat. Why.....?? Ada tak yang sama mcm alahan saya kat sini?

2 Balas

Saya dulu pun macam tu sis.makan je muntah.makan muntah.sampai berat turun mendadak.Masuk dapur pun xboleh so encik somi bagj greenlight xyah buat ape2.kerje rumah pun xlarat nak buat.berjalan lame.berdiri lame semua xboleh.hihi jadi nye mmg tidur sajalahh.kuatkan semangat sis.InsyaAllah boleh💪

sabar ya, sis. stay strong. 👍🏼 semoga dipermudahkan semua.