UPT TEST NEGATIVE

Hi mommies, sy nk tanya. Sy dh lewat period 5 days. UPT test negative 2 days ago. Normal ke mcmtu ye? Plus saya ada juga thyroid. Mungkin thyroid yg buat period lambat? Tp period sebelum ni semua normal ikut date sepatutnye.

3 Balas

normal je.. sy pon pernah skip period sbulan, upt negatif.. dah kawin hormon berubah.. kdg period ikot time kdg tak ikot time

12mo ago

samala mcm sy Lepas kawen hormone dah lain mcm hahahaha 😂..

Normal. tnggu je lewat lagi seminggu test balik. selagi period blm turun test je tiap minggu sekali..

normal je.