first hamil macam2 masalah..

Saya hamil sudah 11minggu..banyak masalah yang di alami sepanjang 11minggu..hb rendah dari mula2 cek..lepastu masalah darah putih tinggi..harini dapat tahu ada kencing manis pulak..stress juga..saya hamil baby kembar..doakan saya kuat hadapi semua ni..first hamil pulak tu..

1 Balas

InshaAllah sis dipermudahkan. Ikut nasihat nurse & vitamin yg dorang bagi ok. Setiap kenikmatan pasti ada ujian yang Allah kasi. Hb tu sis boleh makan bayam, jambu batu, buah delima sebelum checkup.

5y ago

Samasama