Sering loya2

Saya hamil anak sulung sekarang baru 7 minggu,kerap loya dan tak selera makan,asyik baring je,makanan apa yg sesuai utk saya ye..nasi pun tak leh nak telan loya je rasa..boleh bagi pendapat tak kawan2..terima kasih

1 Balas

saya waktu 7w sy lebihkan makan buah yang mngandungi vitamin C , dan asid folik yg tinggi supaya dpt membantu tumbesaran bayi , yela mkn nasi pun tak msuk jdi tpksa mkn buah dan sayur sayuran . sayuran yang bening sahaja , kurangkan yang berminyak .