Bersetubuhan

SAYA HAMIL ANAK PERTAMA SUDAH 4 BULAN BOLEH BERSETUBUH DENTAL SUAMI KE SEBAB I TAK TAHU TAK TAHU NAK TANYA SAPA TOLONG SAYA... SEBAB SUAMI SELALU MERAJUK SELAMA 4 BULAN NI TAK LANGSUNG

3 Balas

boleh Pn. saya sejak tahu hamil, saya tak pernah berhenti. kalau nak bersama, teruskan. Pn kena cari posisi yg sesuai supaya Pn tak rasa penat dan selesa.

4y ago

teruskan jangan berhenti mendayung sampan, depa kata ayaq mani laki ni boleh buat minyak pelincir senang beranak dan penyeri wajah🤣kak dayunglah sampai monopous dan expired date😂

merajuk apa lama² sangat.. kena pandai rabat pintu😂baru senang mkan pujuk(hang tak pandai pujuk)😂🤣🤪

Boleh saja sis. Tapi kena hati2 lah hehe.😄