Hubungan intim

Hye semua..nak tanya pendapat ..Kenapa ye..kalau sya dgn encik suami melakukan hubungan sex ,,Saya tak berasa sedap..sorry kalau lari dari topik..sebab sya kesian kalau suami minta sya selalu Tak nak ..sebab Tak best..Ada tak sesiapa tahu jalan penyelesaiannya..?#advicepls

18 Balas

Sis pernah dengar 'mati putik'? Kalau lelaki ada masalah mati pucuk, perempuan pulak berpotensi ada masalah mati putik. Cuba sis Google cara penyelesaian dia. Saya ada juga search di Google, antaranya buat urutan dan makan jamu (saya kurang pasti part makan jamu ni). Selalunya mati putik ni, dia takde nafsu untuk 'bersama' suami isteri, takde rasa 'klimaks' bersama suami isteri. Kadang2 di sebabkan hormone juga. Banyak punca mati putik ni http://www.shidarahmat.com/2019/11/mati-putik-masalah-kaum-wanita.html?m=1

4y ago

alamak..ye ke sis..

cari cara yg bole bangkitkan ghairah awak . contoh tngok filem romantik yg bnyk scence bed hehe and if ada posisi yg awak nk bgtau suami jgn malu .. mana tmpt bole buad awak snsitif suruh dia kcau .. msa anak pertama pun saya xda mood dgn suami tmbah dgn bau bdn dia saya bnci wlupun dia dah mndi brkali2 bau tu tak ilang .saya smpai thap lagi suka dia xda kat rumh . 😅 tapi saya tak ckp laa sb nk jaga hati dia ..

haah. sejak mengandung, skang baby dh 5 bulan, lgsg x berminat. dgn sakit teteknye, penat myusu malam2. tu pon suami dh byk bantu buat keje umah. smp tahap, suami cuba foreplay mase tgh tido, hampir nk terajang suami. need help 😟

4y ago

kan sis.. tak macam dulu dah rasa

sis kalau nak sedap tukar minyak gearbox mesin padi barulah boleh dayung lama² tanpa totey haus😂lagi satu cuba dduk hujung katil.. baru rasa masuk penuh sebatang saya baru nk cuba nnti🤣xpa sis cubalah dulu😂

suruh suami xpun awak cuba la cipta kan suasana , klaw saya selagi dia bole tapi klaw xkeluar pelincir saya yg sakit jadi sma2 kna belajar , kemut2 pun bole bljar klaw rsa kurang , sebab saya dulu pernah rasa mcm tu .

4y ago

ok sis sya cuba

Sama la saya pun .. rasa nikmat masa first trim je , dh masuk 2nd saya pun tkde nafsu nak bersama 😅 tp sbb tggjwb kita layan je .. yg penting suami lepas sudah .. pandai2 la slowtalk 😊 InshaAllah suami faham ..

4y ago

anak seorg je sis

seelokknya bagitau si suami, suami yang prihatin selalunya dia akan fikir nafsu dn kepuasan isteri, bincang elok2. lagi2 tengah pregnant, jgn ganas² boleh jd punca keguguran.

Saya pun rasa macam tu sikit. Nak tapi rasa tak sedap, tak selesa bila pregnant. Bila pagi2 buta baru boleh. Malam mmg takboleh langsung.

kadang2 kita takda mood bersama suami sebab kurang perhatian dari suami .. rasa kurang disayangi

Kalau dah bersalin selalu masalah mati putik. Sis kena berubat boleh try Dri segi perubatan melayu. Try Google.

4y ago

susah Cari org pandai urut sis