keluar darah...

Saya hamil 6 minggu kluar darah mcm mne ye?boleh x sesape shared yg pernah jdi cm ni??risau..

8 Balas

Lebih baik pergi hospital sis... Sy mse early pregnant ade kluar spoting yg kt tisu mse lap tu pon trus g hospital..nty doc akn scan... Baby okey atau x...alhamdulillah so far daa okey...doc ckp sy jnis rahim xkuat jd mudah kluar spotting bila penat sgt...

Jumpa doc ye sis...mungkin doc akan bg ubt kuatkn rahim...smga kandungan sis ok...bykkn berehat..take care..

Banyak ke?? or sikit shje?? slalu nya kalau klua sikit je normal. sbb spotting.. tp klu byk better pergi hsptl

4y ago

I.. until week 8 Ada spotting.. Mcm Brown discharge... If byk sgt or darah keluar warna merah pls go nearest klinik or hospital.

Better g hospital m b kandungan ada problem

4y ago

Wc

G klinik or hospital berdekatan.

kena jmp doktor sis

g hospital sis

Refer dr