darah

Salam mummys..nk tnya.ada x yg mcm sy.after period dlm 3hri.then tibe2 ade darah sikit dkt panties mcm spotting cm 2..bby dh 4m..ade sape2 pnah jdi x?? Or sbb hormon ye..share please.risau sbb xpnah jdi pon sblm kwen?

3 Balas

bole reffer hos trus tok check keadaan rahim . tkot rahim ad msala xkuat . tu je . sesetgh mmg normal tpi xsala check shje tok lebih tahu .

5y ago

Tq mummys😊

Wslm... Prnh.. Jgn risau sis... Hormon bru nk sesuai blk slps 9bln x period...

Sy 3kali cmtu... In shaa allah xde pape.. Klu sis risau refer dktr la...

5y ago

Owhhh ok2..tq sis🤗