Makan gula gula lozeng

Saya hamil 5 bulan dan Saya kerap batuk.. Doktor tk galakkn saya makan ubat batuk.. Setiap hari saya makan gula2 lozenges fisherman's friend tu dalam kuantiti yg agak banyk.. Bahaya tak??

2 Balas

kuantiti yg agak banyak tu tak sesuai la.. apa kata minum air kosong secukupnya, elakkan dulu makan bergoreng, berminyak, berempah dan pedas

sye sme mcm sis..slalu mkn gula2 tu sbb nk elak mnth ..sye prnh tny dr ,dr kata ok jer