Batuk berkahak 30week

Saya dah 4hari batuk², sekarang dah start selesema & sakit tekak. Ada makan ubat batuk prospan and gula² fishermanfriends tu, tapi masih belum baik. Saya agak risau batuk² sampai bergegar perut haa, risau & kesian kat baby. Bahaya tak batuk² masa 3rd trimester ni?😥

1 Balas

Seeloknya segera ke klinik ye mommy. Jangan tunggu lama2. Nanti doktor akan bagi ubat yg sesuai dengan ibu mengandung. Semoga dipermudahkan dan cepat sembuh daripada batuk. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers