perut keras

saya hamil 11w, ok ke kalau perut rasa keras? baru lepas masuk air beberapa hari yg lepas. #firstbaby #1stimemom #ingintahu

6 Balas

kalau keras sbb angin cuba minum susu halia panas boleh legakan perut awak...tapi kalau bukan sebab angin better refer doc cepat, takut janin ada masalah

sya start 15 minggu prut mengeras skit sgt...smpai jln kna pgang prut..mungkin tendangan halus baby..😉

atas perut rasa keras.. tak sure sebab angin ke apa

Selalu 11 weeks belum start mengeras lagi, angin kot ye

3y ago

normal,mungkin terlambat makan,atau kita kurang selera mkn..perlu mkn kerap sebab baby nak membesar..kalau rasa masih berlarutan berjumpa doktor puan..

Keras sbb angin ke mcm mana?

3y ago

Biasanya bila dah 18w ke atas. Bila dia dah start gerak2, kadang2 akan rasa mengeras

keras cmna tu?