Lepas gugur mengandung sebelum period

Saya gugur 5.11.20... lepas 3 minggu ade bersama. 4 hari lepas sakit perut so 1.12.20 saja cek upt positif... Hari ni pun masih positif... Saya pun tak tau ini hormon HCG balance atau mengandung lagi... Sebab simptom2 mengandung dan nak piyet same... Risau takut happy sedih semua ada...

Lepas gugur mengandung sebelum period
2 Balas

masa gugur tu da turun abis ke sis...xpela...nk dabel comfirm nt pegi klinik check... sama la ni...ada sakit2 perut tp xnk berharap sbb belum delay period lg..simptom2 nk period sama plak tu dgn pregnant..🤭..tkot nk berharap..

4y ago

amin ya Allah... tq tau sis

kes awak sama sgt MCM saya.. kena gu lagi 2 minggu lah tgok MCM mana..