Nak tahu pengalaman

Saya GDM on d/c sekarang & plan nak bersalin di Hosp Swasta. Ada tak ibu2 kat sini yang ada pengalaman kena reject bersalin swasta on the last minute. If yes, apa sebab dia ye. Saya risau kalau sebab gdm saya kena reject jugak haha dorang pun jarang nak cakap awal awal kan kalau apa apa. KK pulak macam okay je saya bgtau nak bersalin swasta. Macam mana tahu ye kalau ada possibility kena reject?

1 Balas

selalu swasta kena checkup min 2kali sblm bersalin dkt sana. masa tu nnti tye la doctor swasta tu. kk die accept je nk bersalin mana2 pon kecuali dkt rumah.

2y ago

kne tye la masa checkup tu dgn doctor. tpi yg sye tau, doctor pakar sye tdi ckp, kalau gdm swasta prefer czer. x prefer normal. kalau gov, gdm on dc, sugar level cantik, boleh go for normal. tapi xboleh lebih due date.