Sangkut Gula

Saya first time sangkut minum air gula kali ke-2 ,time first time minum results saya ok.tak ada masalah. Isnin ni dah kena cek darah 4x... Ibu2 ada tips tak supaya saya tak sangkut time cek darah nanti....

1 Balas

Setiap kali nak pergi kk, saya akan stop makan nasi malam. Dinner tu saya makan lauk je. Mcm singgang ikan. Pastu saya kunyah asam keping yg ada dalam singgang tu. Alhamdulillah setakat ni okay je. Minum air masak bnyak2 juga ya.