Tiada alahan

Saya first time prgnt, dah masuk 9weeks tapi tiada alahan langsung. Lesu ke mual ke cramp ke memang takde. Normal ke? Ada yang macam saya tak?

13 Balas

sama macam saya sis masa 8 week takde alahan lagi , cuma sakit breast , penat yang teramat sampai malas keluar plus muka breakout teruk 😂 alhamdunillah diberi nikmat macam ni hehehe

Saya anak sulung pun tkde alahan . Alahan waktu kndgan 3month start . Skrng ni dr sblm tahu alahan smpailah skrng ni . Kalau boleh nk kluar isi perut tu hbis”

sy un cmtu masuk 11 weeks terus x leh makan , makan muntah rasa nak terkeluar urat perut ... makan asam n buah je hari ii

alhamdulillah sy pon dh masuk 9 weeks xde alahan langsung cume muke je breakout sikit tp sokay kan utk si kecil 😍

Untung sis xdk alahan saya ni nak mkan pun x dk selera 😭 berat turun tgk makanan ja rasa nk mual 😩

saya pun takde apa apa alahan, skrg dh 7 minggu . cuma cramp bwh perut sje.

sama mcm Sy jgak dh 7 week xde alahan cuma cramp Dan lesu jek..

normal sis. saya pon 2 pregnancy xde alahan apa². cuma penat je

rezeki awak , kawan saya sampai da nak bersalin takde any alahan

Sama mcm saya dah 7 minggu tak ada apa2 alahan😅