Confused antara baby bergerak atau sedu

saya first time preggy sekarang dah nak masuk 2nd trimester (13w) baby kerap bergerak belah kanan. Bagi husband rasa pun dia excited. siang pun sama mlm lg aktif. adakah itu sedu atau mmg dah bergerak?

1 Balas

Baby biasa malam memang aktif... Kalau dia sedu..akan rasa gerak mcm tendang banyak kali dlm satu masa.. Nikmatilah saat ini... Bila dah bersalin mesti rindu tendangan dia..

4y ago

Rezeki suami dpt rasa.. Biase baby malu nk gerak kalau baba dia usik.... Selalu ajak suami borak2 dengan baby ye.. Kdg2 bila borak dengan dia.. Dia bagi respond..🤗