risau banyak bergerak.

nk tanya, skrg hamil 24weeks, badan kena bergerak juga. saya memasak dan kadang2 keluar rumah bersama suami, membeli barang di shopping mall. bila balik, baby mcm kurang bergerak mcm sedu tu. normal ke? sebelum ni, kalau dok rumah je, bkn main aktif dia bergerak/sedu sampaikan rasa geli di bwh perut. adakah itu biasa saja? atau msh terlalu awal rasa tendangan dan pergerakan baby?

1 Balas

Itu tandanya baby sis letih, walaupun sis kata badan sis okay, tapi baby yg rasa letih tu, sy dulu pun aktif bila tanya doctor suruh kurang kan aktiviti jgn aktif sgt takut baby letih , jadi buat aktiviti yg santai santai je