Private Hospital

hi, saya first time bakal menjadi ibu & anak saya merupakan anak tidak sah taraf. Saya nak tanya, hospital private mana yang bagus & tidak terlalu mahal yang berdekatan putrajaya? & tidak perlu checkup di sana sekiranya nak bersalin. Means rasa nak bersalin boleh terus walk in.

1 Balas

its difficult.. every private hsptl punya requirement is ada few checkup before delivery for their record.

2mo ago

standard starting 4k, normal utk private charges if normal delivery