Bersalin di hospital putrajaya

Hi mommies, saya 1st time. Nk tanya boleh ke terus walk in bersalin di hospital putrajaya?#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

sye bersalin di hosp putrajaya tahun 2021. walkin je ke pac. kne tahan wad 2hari and lastly kne emergency czer. in shaa Allah bulan 7 ni nk bersalin lg skali kt sana 🫢.

10mo ago

sbb baby nk lemas, bacaan jantung dia lemah and takdek bukaan lps 2hari masuk ubat 🥲

jika bersalin normal rsnya blh jika dah nk brsalin...dan dlm situasi kecemasan ...mg dpmudahkan segalanya amiin