Bersalin Hospital Putrajaya

Nak tanya, kalau kita duduk selangor tapi bukan ic selangor boleh ke bersalin di hospital putrajaya yg walk in punya. Bukan FPP? Ada sesiapa yang ada experience tak?

3 Balas

bersalin lh mne ii wak... janji bersalin kt hospital ibu dn bby selamat... cari hospital yg dekat dgn tempat tinggal... xde masalah pon dgn IC tu 😅 klau hospital tu tolak means dia x nk amik risiko , klau boleh cari hospital yg dekat , klau ibu yg high risk dan ada rekod kesihatan kne pergi hospital yg ada rekod dan data ... sbb mcm sy pernah admit ward msa mngndung kt hospital Melaka, tetiba nk bersalin kt Hospital Muar... 😅 doc marah dia suh g hospital Melaka sbb hospital muar x tahu pape data record kesihatan kita mcm mne

Saya pon nk bersalin di putrajaya..haritu sy dh register FPP..tp lst minit cancle la sbb husband x leh teman tdo,.so decide masuk as patient biasa je

1y ago

X boleh teman tdo since covid…teman brsalin boleh…

Awak stay di selangor ke? Boleh je. IC saya perak, okay je.

1y ago

Dia kata bukan no ic putrajaya