2 kali pengsan

Saya first mom to be. Kandungan dah 15w. Saya dah 2 kali pengsan. Check dkt klinik semua okay, baby pun okay. Skrg kena admit hosp. Dr nak check jantung pula, ada yang pernah kena situasi sama mcm saya?

2 Balas

same to me sis..2 kali jgk pengsan masa 17week n 20w sbb hb low..lepas tukar ubat baru ok..now dh 32w..hope sis n baby baik ii shj🫶🏻

3mo ago

Dari zincofer ke iberet sis

moga selamat semuanya momy 🌻 sekarang musim panas, hopefully just hb low + dehydration, tu yg buat pengsan.