hi 😊 nak tanya, siapa pernah kene GBS positive. klo injection antibiotics tu sakit tak ?

Saya first mom, gbs positive. nak tnya klo injection antibiotics tu sakit tak ? n mcm mna gbs ni boleh hilang 😥 sy risau klo trjdi apa2 kt baby, doakan sy dan baby kuat n sihat2 selalu, n doakan sy mudah bersalin bulan 11 ni. tq semua

3 Balas

Hi mommy sorry tapi camne mommy boleh tau dapat gbs? Sekarang mommy dah berapa weeks?

2y ago

sy dh 34 weeks, haritu ada kluar keputihan sikit, tp tak berbau n gatal, sbb sy risaukan bby kt dlm, sy sruh doc buat sample keputihan, skli dh results sy positive gbs. skrng on ubat antibiotics ja, tkut nnty nk bersalin drip ubat injection tu...