bleeding kah

Saya esok akan masuk 6 bulan, malam tadi sembelit, ade la meneran skit utk keluarkan(maaf ye), pagi tadi pegi toilet buang air kecil, bile tgk mangkuk tandas tu ade lendir merah cair( biasekan lendir keputihan tu tapi ini warne merah cair), ade siapa2 yg ade pengalaman macam ni?

1 Balas

Skrg ada lagi tak sis? Tadi ada ambik gambar tak? Better pergi hospital..

5y ago

Saye pergi klinik tadi, scan baby ok, doktor cek bawah(seram pulak rase), doktor kate banyak keputihan..doktor bagi ubat yg masuk bawah tu..