Hai mommy sekalian. Ada tak mommy yang tak bersalin lagi walaupun due date dah nak dekat ? Dah 39m

Saya due date 28/6 tp tak ada tanda2 pun nak besalin.

12 Balas

saya due 2/7, sakit pinggang and celah kangkang. semalam pon start keluar lendir putih yang banyak. tak sure keputihan ke mucus plug. so far rasa sakit senggugut tapi still boleh handle lagi

saya pun due 28/6 , 22/6 ptg dah keluar lendir darah , g hospital bukaan 2cm tpi tkde sakit . so doctor suruh balik dulu . klau smpai due pun tkde tnda sakit lg , 4/7 kena admit ward

sy due 26/6 ni.. msih xde tanda lg .. esok kena serah dri.. sbb gdm on diet.. xblh lbih due .. so kne pkse lh esok... doa kn sy yaa🤲

11mo ago

anak no 2 sis.. first czer

saya 28/6 jugk , x de sakit2 lgi , tpi kluar lendir jernih je ni .. harap allah permudahkan urusan kita bersalin ye aamiin

Saya due harini 25/6 .tapi masih takda tanda ,puas pujuk baby suruh keluar ..hm .semoga bersalin harini ..aaaminnn

Sy overdue dah. Patut nya 20/6.Blm ada tanda2 lagi . 25hb admit utk induce. 😁😁😅😅

Sy dh overdue..due date 21/6.. 27/6 ni kna serah diri masuk ward..takda tanda apa2 lgi

Due saya 30/6. Same juga still takde tanda. Taktau nak hepi atau nervous 😵‍💫

11mo ago

sama due kita sis,,still blm turun apa2 tanda..🥴 pagi raya kena serah diri 🥲

saya masih belum ada tanda lagi. due kita sama 28/6 cuma perut mengeras je

11mo ago

Tu laa. Saya malam tadi ada sedikit cecair keluar tp dalam tempoh yang lama. Semalam checkup darah sedit tinggi. Esok kalau drah masih tinggi lagi, terus masuk wad. Induce laa jawab nyaa

klu menurut nurse & doktor.. normal nafa baby laju lps dr menyusu.