Due 11/11 ada dah ke yang dah bersalin

Salam mommy, nak tanya ada tak due date 11/11 yang dah bersalin 🥲 Saya ni takde tanda2 lagiii 😩

23 Balas

Saya pn sama due 12/11 tp lum ada tanda.. dah xlarat nk jln sbb sakit dekat pelviks tu.. baby sllu dok tekan2 je.. nyilu ya amat.. cuma skrg prepare bt exercise squat, kupu2 & practice teknik pernafasan je.. semoga kita semua dipermudahkan bersalin nnt.. amenn 🤲

6mo ago

smalah sy pun due 12/11 tpi ada tanda.nak jaln sakit dekat bagian pelviks.turun naik tangga juga.semoga kita semua dipermudahkan bersalin nanti aminn🤲

Saya due 14/11, dah turun tanda lendir darah dan bukaan 4cm. Sekarang dekat labour. Esok 6 pagi doc datang check if still 4cm akan induce 🥹 doakan untuk saya semoga dipermudahkan urusan 😭😭 1st baby nii

6mo ago

Sy belum lagi scan baby dh 3.7kg😔😔😔yang sulong hritu induce 42weeks

13/11.. baby masi xmau kluar. Tanda pun xde🤣 masa scan 38w2d katanya kepala baby pun xmasuk laluan lagi… alahai nak bersalin bilo kalau mcm ni 🤣🤣🤣 baby pula last scan ritu 3.1kg dah.

Saya 14/11 alhamdulillah dah selamat bersalin normal 37w2d 26/10.. sebab positibe gbs & air ketuban kurang 2% je tinggal. Induce ubat 25/10, bersalin 26/10..

Jangan stress dik. Enjoy your pregnancy. Setiap kali mengandung x kan sama. Akak doakan adik dipermudahkan bersalin dan selamat semuanya. Amin.

due date sepatutnya 18/11 tapi baby nak keluar awal 😂dapat tanda ii keluar lendir darah. 31/10 selamat dah melahirkan babygirl huhu

Baru warded sebab baby kick slow. Esok pagi dr induce sebab baby bambam huhu takda gdm pun baby boleh bambam. Anak pertama ke awak?

6mo ago

Sy pun xde gdm, masa scan 36w bby 2.6, tp bila kluar 3.32, tu pun dia nk kluar sndiri (xde paksaan dari mna² pihak 😂😅) 37w3d.. klau kluar ikut due, xtau laa nk kata apa 😅😵‍💫

sama 11/11 . masih belum ada tanda lagi . moga dipermudahkan urusan kita semua . ibu dan baby sihat dan selamat . Aamiin Ya Mujib

due date lewat dri awk 16/11 . dah bersalin. hari yg sama tu sy buat senaman kaw2 pnya. mgrib tu turun tanda dah.

6mo ago

aah.. smpai penat la buat squat tu. sakit hbs badan. sbb sblm2 ni sy buat senaman ringan je tak smpai 10min.

sy... due 11.11..dh selamat bersalin 24.10 secara emergency czer krn baby melintang. sy trs BTL